+32476042510
info@ijs-garant.be

Onze Service

Producent & Leverancier IJsblokjes en Crushed Ice

IJsblokjes bezorgservice

IJs-Garant bezorgd ijsblokjes en crushed ijs aan iedereen die een beroep op ons doet. Denk hierbij aan een privé feestje thuis tot aan de lokale clubs en cafe’s. Wij bezorgen 7 dagen in de week van 9:00 tot 20:00

Onze producten
Reguliere afname

Doordat wij de klant zo weinig mogelijk willen belasten in zijn of haar ondernemen werken wij met een vast routesysteem. Onze bezorgers komen op reguliere basis de vriezer aanvullen met ijsblokjes en crushed ice

Meer informatie
Eigen transport

Omdat wij het transport in eigen beheer hebben kunnen wij de prijs laag houden en de kwaliteit van het ijs garanderen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om zo efficient mogelijk om te gaan met brandstofverbruik en vervuiling.

12+ jaar ijservaring

Als het op vlieguren aankomt, zijn wij bij IJs-Garant al heel wat keren de wereld rond geweest. Sinds de oprichting in 2007 zijn we uitgeroeid tot een veelzijdig partner voor alles op het gebied wat te maken heeft met ijs en koude.

Heeft u vragen? Bel ons!

Leveringen van 20kg t/m 20.000kg per dag.

IJs-Garant levert aan bedrijven & particulieren vanaf 1 doos van 20kg ijsblokjes of crushed ice tot aan grote festivals & evenementen of andere grootverbruikers tot wel 20.000kg ijs per dag. Al onze producten worden in onze eigen ijsfabriek geproduceert. Daarnaast wordt bijna iedere bestelling uitgevoerd door ons eigen wagenpark. Wij houden hierdoor niet alleen de kosten laag maar kunnen ook de kwaliteit garanderen.

MEER INFORMATIE

Gegarandeerd de beste service!

ALTIJD BESCHIKBAAR

Wij zijn 7 dagen per week te bereiken via onze verschillende kanalen hierdoor geven wij onze kanten alle mogelijkheden van communicatie. Via de volgende canalen kunt u ons bereiken: Telefoon, Whatsapp, email, facebook, instagram.

NETWERK VAN SPECIALISTEN

Samen met onze partners proberen wij altijd het beste product met de beste service te verlenen. Wij hebben meer dan 12 jaar ijservaring en hebben binnen deze branch al heel wat netwerk opgebouwd van specialisten in de voedingsindustrie tot bedrijven in de transportsector.

TEVREDEN KLANTEN

service en kwaliteit is voor ons het belangrijkste binnen onze organisatie. Wij komen graag met onze klanten in contact om onze service hoog te houden. Reviews zijn tegenwooridg een graadmeter voor het vertrouwen van een product en bedrijf. IJs-Garant staat gemiddeld een 9,7 op meer dan 300 reviews.

LEVERING OP HET JUISTE MOMENT

Je kan de bestellingen aanvragen op datum en tijd in onze offerte bevestigen we dit levermoment. Wij bezorgen onze ijsproducten op elk uur van de dag tussen 9u00 s’ochtends en 20u00 s’avonds. We werken met een tijdsblok van 1 uur, je hoeft dus maar 1 uurtje thuis te blijven om de ijskoude producten in ontvangst te nemen.